ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ

Η Ενορία μας αγαπά τις αγρυπνίες.

            Η καμπάνα του ναού μας σήμανε στις 9.00 το βράδυ, την Τετάρτη 21η Δεκεμβρίου,για να καλέσει τους πιστούς ενορίτες και προσκυνητές στην αγρυπνία πρός τιμήν της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας.
           Η ατμόσφαιρα στον ναό μας κατανυκτική,στο αναλόγιο ο πρωτοψάλτης μας κος Κωνσταντίνος Παπαγερούδης, με βοηθούς τον αριστερό ψάλτη του ναού μας κο Δημήτρη Παπαβαρνάβα,τον καλό φίλο μας, κο Ιωάννη Παπαγεωργάκη και ακόμα φίλους του ιερέα μας από τον ναό της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στις εργατικές κατοικίες της Ευκαρπίας, όπου διακόνησε για τρία και πλέον έτη,την οικογένεια Μικρόπουλου,τον Θοδωρή που ήρθε για τις εορτές από την Αθήνα όπου εργάζεται, τον Ματθαίο που για λίγο ακόμα θα τον έχουμε κοντά μας, μιας και φεύγει για την Γαλλία όπου θα συνεχίσει τις σπουδές του και τον Ραφαήλ τον μικρότερο της οικογένειας που σιγά σιγά ολοκληρώνει τις σπουδές του στην βυζαντινή μουσική της σχολής της Μητροπόλεως μας.
          Πρωτόπαπας στην αγρυπνία μας,ο π. Παύλος Ιωσηφίδης,αρχιμανδρίτης από την αδελφότητα των Θωμάδων, της Αγίας Άννας, του Αγίου Όρους και φυσικά ο ιερέας μας π. Χρυσόστομος, ο οποίος και γιόρταζε την επέτειο της εις πρεσβύτερο χειροτονίας του και στο τέλος της αγρυπνίας,γύρω στην μία το πρωΐ,πρόσφερε σε όλους  μανιταρόσουπα στο αρχονταρίκι του ναού.
         Η επόμενη προγραμματισμένη αγρυπνία του ναού μας,πρώτα ο Θεός,την 26η Ιανουαρίου,για την ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, όπου και πάλι κάτι θα έχει ετοιμάσει ο π.Χρυσόστομος για να κεράσει τον κόσμο που θα παρευρίσκεται στην αγρυπνία μας,για την εορτή του.

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!


Μνήσθητι Δέσποτα φιλάνθρωπε...



Χορωδία ψαλτών κοσμούν το αναλόγιο μας.

Σώμα και αίμα μεταλαμβάνει ο δούλος του Θεού...

TAG