ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ & Ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ.

Φωτογραφία: Αύριο, η Ποδοσφαιρική ομάδα της Ενορίας μας, θα πάρει μέρος στην Τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Μητρόπολης μας, που θα αρχίσει στις 12.00 το μεσημέρι με Αγιασμό από τον Δεσπότη μας και παρέλαση όλων των ομάδων και κατόπιν στις 4.00 το απόγευμα έχει τον πρώτο αγώνα της με την ομάδα της Ενορίας του Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου.
Οι παίχτες της ποδοσφαιρικής ομάδας, να είναι στην εκκλησία στις 10.30 το πρωΐ, για να τακτοποιήσουμε όλα τα διαδικαστικά, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, φωτογραφίες κ.τ.λ, με τελική ώρα αναχώρησης στις 11.00.
Παρακαλούνται όποιοι γονείς επιθυμούν, να συνοδεύσουν τα παιδιά τους με τα αυτοκίνητα τους, αλλά και να εξυπηρετήσουν και όσα παιδιά δεν θα έχουν συνοδούς.
Επειδή τα παιδιά θα είναι αρκετές ώρες στα γήπεδα, ας έχουν μαζί τους φαγητό και νερό, αν και θα φέρω και εγώ πολλά σάντουιτς και χυμούς.
Άλλη μια όμορφη δραστηριότητα αρχίζει, αυτή την φορά με την ποδοσφαιρική ομάδα μας, που πέρυσι διέπρεψε μέσα και έξω από τα γήπεδα. 
Το ίδιο, είμαι σίγουρος πως θα γίνει και φέτος και επιπλέον με την καταπληκτική ομάδα που δημιουργήσαμε, έχουμε βάσιμες ελπίδες να χτυπήσουμε ακόμα και την πρώτη θέση.
Καλή μας επιτυχία!!!
Έχουμε την καλύτερη ομάδα!!!
      Αύριο, η Ποδοσφαιρική ομάδα της Ενορίας μας, θα πάρει μέρος στην Τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Μητρόπολης μας, που θα αρχίσει στις 12.00 το μεσημέρι με Αγιασμό από τον Δεσπότη μας και παρέλαση όλων των ομάδων και κατόπιν στις 4.00 το απόγευμα έχει τον πρώτο αγώνα της με την ομάδα της Ενορίας του Αγίου Νεκταρίου Δενδροποτάμου.
      Ο
ι παίχτες της ποδοσφαιρικής ομάδας, να είναι στην εκκλησία στις 10.30 το πρωΐ, για να τακτοποιήσουμε όλα τα διαδικαστικά, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, φωτογραφίες κ.τ.λ, με τελική ώρα αναχώρησης στις 11.00.
     Π
αρακαλούνται όποιοι γονείς επιθυμούν, να συνοδεύσουν τα παιδιά τους με τα αυτοκίνητα τους, αλλά και να εξυπηρετήσουν και όσα παιδιά δεν θα έχουν συνοδούς.
     Ε
πειδή τα παιδιά θα είναι αρκετές ώρες στα γήπεδα, ας έχουν μαζί τους φαγητό και νερό, αν και θα φέρω και εγώ πολλά σάντουιτς και χυμούς.
    Ά
λλη μια όμορφη δραστηριότητα αρχίζει, αυτή την φορά με την ποδοσφαιρική ομάδα μας, που πέρυσι διέπρεψε μέσα και έξω από τα γήπεδα. 
    Τ
ο ίδιο, είμαι σίγουρος πως θα γίνει και φέτος και επιπλέον με την καταπληκτική ομάδα που δημιουργήσαμε, έχουμε βάσιμες ελπίδες να χτυπήσουμε ακόμα και την πρώτη θέση.

Καλή μας επιτυχία!!!
TAG