Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ π. ΠΑΥΛΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ.

"Πολυχρόνιον ποιήσαι Κύριος ο Θεός 
τον Πανοσιολογιότατον Αρχιμανδρίτην  κ.κ Παύλον. 
Κυρίε φύλλατε αυτόν εις πολλά έτη"
      Με μεγάλη συγκίνηση, ευλάβεια, αλλά και χαρά, ετελέστη Ιερατικό Συλλείτουργο ανήμερα της εορτής των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, την Δευτέρα 29η Ιουνίου 2015, στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, των Ανθοκήπων της Νέας Ευκαρπίας, με πρωτόπαπα τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Παύλο Ιωσηφίδη, ο οποίος  διήγαγε την ημέρα αυτή τα ονομαστήρια του, αλλά και τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεράσιμο Ρόμπερτς, εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονος Αμπελοκήπων και φυσικά τους δύο εφημερίους του Ναού μας, τον π. Χρυσόστομο Τελίδη και τον π. Χρυσόστομο Κοτσίδη.
Το αναλόγιο του Ναού μας κόσμησαν με την παρουσία και την φωνή τους, ο φίλος μας, κος Στέλιος Ζαχαρίου, πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού του Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης με τους βοηθούς του, ο οποίος πάντα μας τιμά και το όνομα του είναι συνυφασμένο πια με την πρόοδο της Ενορίας μας, ενώ πολλοί ήταν οι φίλοι και οι γνωστοί, οι ενορίτες και οι επισκέπτες που ήρθαν να συμπροσευχηθούν μαζί μας, αλλά και να ευχηθούν στον π. Παύλο για την ονομαστική εορτή του.
Ο π. Παύλος εμφανώς συγκινημένος, κατά την εκφορά του Θείου Λόγου, όπου εξήρε το πρόσωπο του Αποστόλου Παύλου και του έργου του,  βρήκε την ευκαιρία και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την τιμή της παρουσίας τους στην ονομαστική του εορτή του, τον π. Χρυσόστομο Τελίδη, προϊστάμενο του Ιερού Ναού των Αγίων Θεοπατόρων και πνευματικό του παιδί "εκ παιδιόθεν" 
που τον υποδέχθηκε για ακόμα μια φορά στην Ενορία και μερίμνησε για την προετοιμασία της εορτής του, τον πρωτοψάλτη κο Ζαχαρίου που επένδυσε με την στεντόρεια φωνή του την Θεία Λειτουργία όπου προεξήρχε, αλλά και τις κυρίες της διακονίας του ναού μας, που ετοίμασαν εκλεκτή Τράπεζα μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στο φιλόξενο Αρχονταρίκι μας, για όλους τους επισκέπτες και τα πνευματικά του παιδιά, που ήρθαν από όλα τα μέρη της πόλης για να τον ευχηθούν.
      Η Ενορία μας, μέσω αυτού του άρθρου μας και αυτής της καταχώρησης στην ιστοσελίδα του Ιερού Ναού της, των Αγίων Θεοπάτορων Ιωακείμ και Άννης, του εύχεται εγκάρδια...

 ...έτη πολλά, πολλά και ευλογημένα
π. Παύλε!!   
TAG